BEBIMORA Business Academy

Adakah anda mengalami masalah berikut:

Berhenti Mengeluh!
Jom Jana Pendapatan Dengan BebiMora

bebimora-baby-lotion-model

Kelebihan menjadi Agen Bebimora

Berpeluang menjadi Pengedar Terawal di seluruh Malaysia

Syarikat 100% muslim dan kilang bertaraf GMP.

Permintaan Yang Tinggi

Kami sentiasa menaiktaraf dan menambah baik produk yang ada, mengikut permintaan pasaran.

Untung Tinggi dan Lumayan

Kami yakin anda akan menerima pulangan yang terbaik dengan pelaburan yang bakal anda buat hari ini.

Tiada Isu Main Harga Antara Agen

Kami amat berhati-hati dalam memilih agen. Kami sentiasa melakukan pemantauan supaya salah laku  dalam kalangan agen/stokis dan isu main harga tidak berlaku.

Kelebihan Lain

Produk berkualiti

Produk kami adalah dijamin berkualiti. Kami sentiasa melakukan pemantauan menyuluruh terhadap produk yang kami jual untuk memastikan pelanggan sentiasa berpuasa hati dengan wang yang dibelanjakan.

Bahan Marketing Disediakan

Seiring dengan target jualan yang kami sasarkan, kami mahu agen juga ‘up-to-date’.  Oleh itu, kami menyediakan gambar terkini supaya anda secara tidak langsung, senang untuk membuat jualan.

Latihan Asas Perniagaan Disediakan

Anda juga akan mempelajari asas-asas perniagaan daripada team kami di Bebimora Termasuk, pengurusan kewangan,  pengurusan bisnes,  ilmu pemasaran dan juga teknik jualan.

Support Group Yang Aktif

Produk kami adalah dijamin berkualiti. Kami sentiasa melakukan pemantauan menyuluruh terhadap produk yang kami jual untuk memastikan pelanggan sentiasa berpuasa hati dengan wang yang dibelanjakan.

Bonus & Reward Diberikan

Anda dah buat jualan tertinggi? Pasti akan ada ganjaran tambahan yang HQ akan berikan  kepada anda. Pelbagai reward menarik yang bakal Aleena Perintis nikmati, antaranya termasuk percutian, gajet dan juga wang tunai. Jom daftar sekarang!

Potensi Produk

Seramai 470- 500 ribu kelahiran bayi setiap tahun di Malaysia. Kegunaan yang sesuai dari peringkat umur 0 bulan hingga 7 tahun atau lebih. Merupakan antara produk Terawal yang di keluarkan oleh syarikat Bumiputera Muslim

[NEXForms id="1"]